top of page

Spreker

In de lezingen van Miriam wordt  je op interactieve wijze meegenomen  in de wereld van leren. Met kleine, praktische tips en voorbeelden uit de praktijk maakt zij iedereen enthousiast om er meteen mee aan de slag te gaan. 

Onderwerpen waar Miriam over spreekt: 

1-1.PNG

Werkplekleren

Leren en ontwikkelen vindt het effectiefst plaats op de werkplek zelf. Deze lezing richt zich op hoe je leren en werken met elkaar kunt verbinden en leidt tot het verhogen van de kwaliteit van begeleiding van opleiders, supervisoren en werkbegeleiders. 

3.PNG

Didactiek

Lesgeven is een vak apart. In deze lezing staan we stil bij de theorie achter goed docentschap en de didactische vaardigheden die hierbij horen. Deze lezing is bij uitstek geschikt voor docenten die meer willen leren over de beste manieren voor kennisoverdracht.

4A1F9A6F-4C8D-4BF4-9F82-39C8C130C5B6.PNG

Online werkvormen

Online onderwijs vraagt om een andere manier van lesgeven. Deze lezing geeft inzicht in de succesfactoren van online lesgeven en helpt docenten hun repertoire aan werkvormen uit te breiden. Zo ervaren zij hoe leuk online leren ook kan zijn! 

4.PNG

Generaties 

Lui en verwend, zo worden de jongste generaties bestempeld door haar voorgangers. Ontdek hoe je een brug kunt slaan tussen de verschillende generaties. Maak gebruik van de ervaring uit het verleden en de kracht van de toekomst. 

5.PNG

Onboarding

Van alle nieuwe medewerkers in de zorg verlaat bijna de helft in 2 jaar tijd. Met deze praktijkvoorbeelden laat Miriam je zien hoe je medewerkers sneller en leuker opleidt en hoe je ervoor zorgt dat je medewerkers langer verbonden blijven aan de organisatie. 

6.PNG

Leertechnologie

De wereld van morgen komt dichterbij. Hoe ziet die eruit? AI, KI, VR zijn slechts een aantal ontwikkelingen die het onderwijs zullen transformeren. Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers klaar stoomt voor de toekomst? En ben jij er zelf al klaar voor? 

bottom of page